Poslaju Kota Kinabalu (KK) Address, Contact Number, Operating Hours!

Poslaju Kota Kinabalu is one of the major collection and operating centers of Pos Malaysia’s leading courier Pos Laju. A lot of parcel are sent and received at PosLaju KK center.

Today, I’ve provided the details of Kota Kinabalu address, operating hours, collection hours, contact number and Google maps location too. So let’s start with Pos Laju KK address and then with the rest.

Know status of your Poslaju package from the below given tracking box.

 

Poslaju Kota Kinabalu Address

Address: Jalan Chong Thein Vun, Off, Jalan Abdul Razak, Kota Kinabalu, 88670, Sabah, Malaysia

Pos Laju KK Services Offered!

Have a glimpse at the services provided

  • PosLaju KK Services Offered!
  • EMS International
  • Registered Mail (Pos Daftar)
  • Pos Parcel (Bungkusan Pos)
  • Pickup Service
  • Normal Parcels (Domestic and International) and many more!

The services aren’t limited to these and there are a lot more available at the Poslaju KK center. We’ve just listed the ones that are most important and are commonly used by the citizens of Malaysia. Let me now share the operating and collection hours of Pusat Pos Laju Kota Kinabalu.

Poslaju Kota Kinabalu

Pos Laju Kota Kinabalu Operating Hours

Monday – Friday: 8:00 AM – 5:00 PM

Saturday: – 8:00 AM – 5:00 PM

Sunday: Closed

Kota Kinabalu PosLaju Collection Hours

Monday – Friday: 8:00 AM – 5:00 PM

Saturday: – 8:00 AM – 5:00 PM

Sunday: Closed

If you’re visiting the center just to check your tracking status, you can do it online too at our Poslaju tracking service. Or if you don’t have any idea about the parcel hub where your package is stuck, do check this post to know more.

Moreover, Kota Kinabalu is a main center of Pos Malaysia, whereas, Poslaju DC Kolombong is just a distribution center. Do not get confused with both the branches of Pos Laju.

Poslaju Kota Kinabalu Contact Number

Phone Number: +60 88-210 855, +60 1-300-30-0300 (Toll Free)

Official Website: Pos.com.my

Use the below given Poslaju Kota Kinabalu location of Google maps to visit the center if needed.

Pos Laju KK Location on Google Maps

Now that you’ve got enough information about PosLaju Kota Kinabalu center, I hope you won’t have any troubles reaching out to the location or contacting them personally from your mobile on given numbers. You can also find other Poslaju centers near you if you want to visit any other Poslaju office.

82 thoughts on “Poslaju Kota Kinabalu (KK) Address, Contact Number, Operating Hours!”

  1. saya post barang dari sarawak ke KK on 16 Mac. sehingga sekarang belum sampai kepada tuan barang.. di kol tidak pandai mengangkat kol… what happen to my parcel?…. almost 2 weeks already .. WHAT HAPPEN?….tracking sistem pun tidak betul…

    Reply
  2. Kira kira juga mau pegi pejabat pos kota kinabalu tapi payah nak cari parking. Ramai customer berbaris pula tu. Ku rasa pening pula tengok keadaan di sana tu. Call tidak dilayan… Naik tekanan darah dibuatnya. Nanti pengsan pula di pejabat pos tu. Dulu hari hari sia nampak staff pos laju ni di pejabat kami menghantar parcel sehinggahkan dia kenal sudah nama orang orang yang dia nak jumpa tu. Tapi semenjak dua menjak ni tak seorang pun dapat di lihat di kawasan sini tu. Adakah pos malaysia ni masih wujud…….

    Reply
  3. I have sent 2 parcels from KK to Singapore, and only one box has arrived. The status of the second one still on “departed overseas” since last week. However, Singapore’s post office has no record of such parcel, and nobody responds to my call in Post Laju. I have tried more than 5 different phone numbers and no one responds.

    Reply
  4. I ordered for something and paid on 24th Dec. Sender said parcel already sent out today.

    I got the code from them..but when i tracked,its stated that parcel had already been delivered on the 12th Dec..

    Can someone tell me what’s going on please??

    Carrie Lew

    Reply
  5. Pos Laju KK ni mmg mcm ni ka?? Kol2 office tiada mengangkat..contact AskPost, auto generated pula jawapan dia..parcel nda sampai tmpt penerima..alasan dia cannot reach sender..kenapa tidak kol???? Kalau mau sy p ambil d pos laju bagus sy pg tu kedai direct seja..benda yang satu hari boleh dapat, 5 hari belum sampai2..pastu barang tu dari kedai metrotown pg pos laju luyang, pg pos laju kolombong baru pg pos laju kk..sekarang ko mau sy p los laju self collect??? What for sy bayar postage kalau mau sy yg p ambil sendiri??? Bagus sy p ambil di kedai trus tu hari..

    Reply
  6. oi poslaju !! Hellooo kamu ada kaaannnnn itu no customer. napa kmu tidak kol tu no!! lepas tu barang saya kamu hantar sahaaajjjaaaaa sma orang yang tidak dikenali. ntahh sapa tu latip . ko p cari tu orang . mahal tu barang saya beli . received 13.09.2021 . diterima oleh c latip. tidak boleh ka kamu call. sayang ka kredit kamu . jgn la kerja hantar barang kalau tidak pandai buat kerja. mcm mana ba service kamu ni .

    Reply
  7. Assalamualaikum & pagi..Saya mau tny ini pos laju ba memang kamu ambil barang cstomer and lps tu kmu letak dlm itu comment pnghantaran tidak berjaya alsan tidak jmpa tempat pengirim. …Hellooo kamu ada itu no customer kan napa kmu tidak kol tu no!! lepas tu boleh2 kamu letak sna bila sy check dalam tu shipping information kmu ckp delivery attempt was unsuccessful: delivery was not possible as recipient was unknown to occupants at the premises. item will be returned to sender.. kmu ada kol ka tu buyer dtg sni pun tiada tmpt alamat itu…disuruhnya kita pula pergi ambil sna pos pula..aduiii apa guna sya byr tu postge bagus sya yg ja ambil kmu byr tu postage sma sya…ini bkn kali pertama ni kali ke-3 sudaa…tlg la upgrade service kmu..sy marah sbb tiada pun kmu kol atau pun pergi sni tmpt..bukan pelusuk ni alamat sni warisan square saja tu pun kmu ckp xdpt jmpa ni alamatt..kol pun tiada boleh2 disuru nya ambil pula di pos..sy kol pos pun tidak pndai diangkat..

    Reply
  8. i shipped a parcel in 16th august 2021. it has been 12 days and the items havent even reach kk, sabah. item post was in kL.
    called 1300300300 , but it automatically end my call.

    i am worried and confuse on the speed on the service

    Reply
  9. Saya punya barang order dri 10hb dan last update item processed 13hb . Smpai hari ni 19hb tiada update lgsung dimna tu barang skrg . Bukan mara lambat sampai tpi 7hari tiada update apa2 dmna tu barang . Tolong cek sekarang dimna suda kamu simpan tu barang . Kenapa 1 mnggu lgsung tiada update . Brg sy dri china order lmbt dri brg dri smnanjung ni sda sampai awal lagi . Tracking sy PL970643701917

    Reply
  10. Barang sdh sampai 14/08/2021 tp sampai skrg nda di hantar lg . Ada penjelasan ka utk tu barang? Kena call pun tida jawab call . Tiada lagi tempat mau di tanya2 customer service online pun tiada . Mcm mana la tu mau runding . Bukan mau marah cuma perlukan information pasal tu barang saja .Di mana tu barang ? Knpa nda di htr? Staff nda cukup? Store tutup? Ka staff sakit ? Kenapa ??? Apa punca nda di hantar ?

    Reply
  11. Tolong la poslaju. Lahai. D telepon nda mengangkat. Apa ni? Mcm mana barang sy terlepas pegi kudat??? Alamat saya pakai TELEKOM MALAYSIA KOTA BELUD. kenapa sampai pusat serahan kudat?? Mimpi tadi kamu ni? Tau kerja penat. Tapi jgn la bah bgitu. Memang la barang nda mahal. Tapi sy pos pakai duit sy. Bukan bulu idung kamuuuuuu

    Reply
  12. Assalam PL,

    Tracking saya PL809670308926. Status terkini dah delivered kepada satu penerima. Tapi tanya pada pegawai kaunter, tidak terima barang saya dan tiada nama penerima/ staff tersebut bekerja di sana. Boleh pastikan ke mana Pos Laju hantar sebenarnya?. Barang keperluan sekolah PDPR anak tu.

    Reply
  13. Macam mana poslaju Kk ni…barang saya dari 17/7/2021 kenapa belum di hantar2 lagi di alamat saya tu….aduiii tolonglah bukan dekat2 ni mau urus barang dari beluran pigi sana KK..
    CD408880315MY …hantar ni barang saya cepat….

    Reply
  14. Pos laju tolong la check alamat sebelum hantar parcel ke mana2. Macam mana alamat saya di Tenom tapi parcel sy boleh sampai di rumah orang area KK. Jadi mcm mana la sekrang tu? Barangan apple tu tuann bukan murah. Menanggis sy bgini owwww

    Reply
  15. PS642123179777
    Pos laju KK tolong ba kamu ksi gerak brg sy.. 3 hari suda ni sy mnunggu tu brg.. Jarak KK ke Keningau x juga mbil masa yg lama.. TQ ar

    Reply
    • Pos laju kk???sya mau guna barang tu urgent!!tiada tnggungjwb langsung..nasib sya jauh..klau dekat..sya kasi gegar tu pos laju!mcm cilaka laa..brg sya pkai urgent kmuorg hold lama2..sial la!

      Reply
  16. SAYA SUDAH TERANG TERANG LETAK ALAMAT SANAA KENAPA TIDAK HANTAR LAGI DEKAT ALAMAT TU HAIH LEPAS TU SURUH SAYA AMBIL KAT PUSAT SERAHAN KKIP SKALI MAU AMBIL TIBA TIBA KAT TUARAN SUDA WAINAHHHH

    Reply
  17. My document already arrived Pusat Serahan Pos Laju KKIP since 29th June. Can you please check when can it be arrived at the destination? It is extremely urgent.

    Reply
  18. POS SURAT DARI 1.7.21 TAPI TIDAK DISERAH KEPADA PENERIMA SEHINGGA 10.7.21. TRACKING MENUNJUKKAN SURAT SAMPAI KK KEMUDIAN KE PUSAT POS LAJU LOK KAWI. DARI LOK KAWI KE POS LAJU KK. KEMUDIAN DC KOLOMBONG KEMUDIAN KK KEMUDIAN DC KOLOMBONG. DUA KALI BUAT REPORT TIADA TINDAKAN YANG MEYAKINKAN. LEMAH LEMBAP TIDAK BERDAYA MAJU. BAIK TUTUP SHJ PERKHIDMAYAN INI.

    Reply
  19. RM0 Pos Laju is delivering your parcel PL057474767617 today. For contactless verification, please provide this number 950214 to our rider. Thank you.

    tapi barang tidak ada di sini.. kelmarin sampai.. saya belum terima itu barang..

    Reply
  20. PL307148164459
    Barang da lama smpai kk pos laju tp smpai skg msh xda hntr2 lg why? Dkt shoppe confirm dpt brg klmrin tp smpai hri ni msh xda… Apa la service bgni so useless.. Please improve ur service pos laju, tempat sy bukan d pedalaman sna smpai ssh btl mau deliver brg sy…

    Reply
  21. Barang shoppe yang saya beli sudah sampai Di kk pada 22hb June dan sehingga hari ini sa tidak dapat parcel saya. Knp keleeatan ini berlaku?

    Reply
  22. barang saya PL418378396822 kamu suruh sy ambil pigi office,sudah tertera alamat bertulis sana… xda call xda apa, org bayar shipping fee tu untk apa? tlg antar brg sy ikut alamat yg sy tulis…! tq

    Reply
  23. Palui punya post laju kasi tukar lh tu nama pi pos lambat lidut barg dri kk jak pun p tuaran mau 1 minggu lebih sudah knp pakai kapal kah kmu hntar? Service paling lambat

    Reply
  24. PL421737633242 ini brg sy knpa kena simpan dkt ezibox / parcel locker?? alamat terang2 suda ada betulis!! kenapa pula sy mau menyusahkan diri ambil brg dri papar pigi kk..sudala lockdown skrg ni. service poslaju mmg 👎sy mau kamu cek balik tu brg sy dan hantar dkt alamat yg betul..

    Reply
    • Hello poslaju,, kenapa barang saya belum di hantar lagi. Sendang kan suda sampai di poslaju kota kinabalu sabah..please do something to send my items,, sedang kan alamat saya dekat saja di bandaran..

      Reply
  25. parcel sy sudala lambat betulll kena shipped out..lpstu brg suda smpai kk bulih2 pula kna sms suruh ambil dkt office sna..padahal ada ba betulis alamat sy suda dkt office lagi bkn rumah..knpa kunun kamu nda dpt hantar? skrg lockdown kmu pikir sng2 ka sy dpt jalan p kk pdhl sy di papar ni. aih sy nda tau la..poslaju mmg bgini ka?

    Reply
  26. parcel saya mcm mn??? smpi 3hb, tpi smpi skrg x smpi2 skrg da 14hb. klu ya pun x dpt hntr x ble nak mesej? selalu ble pla mesej bgitw klu ada mslh. sy call dr mggu lalu pun x jwb.

    trackin number:
    PL214434751755

    Reply
  27. PL582306917833

    Saya ada je di alamat penghantaran, tapi posmen tak hantar betul² ke mcm mana?

    Nak perap lagi parcel saya berapa hri kali ni?

    Reply
  28. KENAPA BA KAMU TIDAK CALL DULU KALAU SAMPAI DEPAN RUMAH,BT LA CONFIRMATION BA..SUSAH NI MCO MAU BERURUSAN BOS2 SEMUANYAAAAAAA..

    Reply
  29. RT007720996MY barang sya ni.. last report 28.april lagi,, skrg suda 17 mei.. barang suda ada di cawangan serahan kota kinabalu, knp x hantar2 lagi.. staff serahan xda kerja ka apa.. sampai bole hold lama barang tu. apa2 tindakan dr sana pon xda.. call ka.. email ka.. adui..

    Reply
  30. Hello… Bila poslaju kota kinabalu akan hantar barang saya..
    Parcel saya tu DHL dah serah kat poslaju sejak 29 april.. Sampai sekarang 10 mei barang tu belum sampai lagi..
    Tolong lah hantar cepat.. Customer saya nak guna raya ni.. Tolong lah hantar cepat..
    Poslaju tracking EU033180207MY..

    Reply
  31. servis lmbat brg prcel ERC569710343MY dah lma sampai..tpi penghantaran xsmpai2..2 minggu lbh mo tgu..almt tu dkt ja pun pusat bandar..bukn smua dpt trun p sna lgi2 kena kuarantin ni..

    Reply
  32. Selamat tghari.. Ini kali barangan yang saya pesan berada dipos Office ranau.. Kenapa boleh terjadi macam tu…

    Reply
  33. Lembab, tidak profesional, dan yang sewaktu denganya. Adakah barang dari KL sampai Sabah 22.04.2021. 7 hari sampai belum hantar-hantar. Saya buat keputusan untuk ambil sendiri pada 29.4.2021. Kerani dia cakap ada sudah tu barang sampai disini tapi kami belum boleh “release”. Saya tanya kenapa? Dia jawab KL belum bagi confirmation. Di tanya kenapa, kau punya barang dikira “free shipping”. Celaka!!!!! Saya bayar RM 90 dianggap free shipping? Tidak tahu apa mau cakap sudah. Bagus tukar itu nama pos laju kepada Pos Lidut. Kalu ada alternative lain tidak payah pakai ini pos lidut?????.

    Reply
  34. bila pos laju sabah ni nak pos barang sy dah lma sy tunggu dekat sebulan je sy post brg kwn sy dr sarawak ke sabah 3 hari dh smpai tolong lah jgn hold brg lama sgt pos laju kan bkn pos lambat baik sy oder brg dr china dh sampai msa ni

    Reply
  35. Haiii.. knapa brg tak smpai lagi yerr.. msh tak gerak2.. apa mslah ehh..msh trsekat kt situ.. dh 18 harii kot brg cust sy..

    Reply
  36. Salam Pos Malaysia,

    Saya merupakan salah seorang pengguna tegar perkhidmatan Poslaju Bergerak Truck.

    Sebelum ini poslaju truck ada masuk ke kawasan perumahan saya, Pangkalan TLDM Kota Kinabalu, Sepanggar setiap hari Jumaat pagi, termasuk ketika awal2 PKP..

    Tetapi dalam bulan September 2020 kalau tak silap saya, perkhidmatan tersebut tidak lagi berterusan.

    Banyak kali saya dan penduduk lain menunggu tetapi hampa.

    Pangkalan TLDM Kota Kinabalu terletak agak jauh daripada poslaju outlet atau kiosk.

    Saya berharap pihak Pos Malaysia dapat menyambung semula perkhidmatan tersebut memandangkan ramai penduduk di pangkalan ini yang menggunakan perkhidmatan tersebut. Percayalah, seller2 online pun ramai di sini.

    Dan kalau boleh, bolehkah adakan perkhidmatan tersebut (Poslaju bergerak truck) setiap hari Rabu (bukan Jumaat) agar mudah untuk kami plan penghantaran barang, misalkata ada minggu yang truck tidak dapat masuk atas sebab2 tertentu, jadi sempatlah kami plan untuk pos di luar jika sangat perlu pada hari Khamis atau Jumaat. Tidaklah kami terpaksa tunggu minggu seterusnya Isnin untuk berbuat demikian. Tidaklah customer kami ternanti2 sangat.

    Saya harap pihak Pos laju dapat mempertimbangkan permintaan saya ini.

    Terima kasih atas kerjasama pihak tuan/puan.

    Reply
  37. Tolonglah hantarkan sy punya barang tu cepat sikit. Dari 12hb tu sampai kk sdh tapi belum ada update lagi sampai sekarang 🙁

    Tracking Number* PL841157644209

    Reply
  38. Barang saya dah dekat sebulan belum sampai2 lagi. Berapa lama nak hold barang saya tu? Bila saya call, pihak POS tak nak jawab.

    Reply
  39. POS LAJU PUNYA SERVICE SGT TERUKKKKKK!!!! BILA DI CALL LANGSUNG TIDAK MAHU MENJAWAP….TOLONG LAAA JALANKAN TUGAS KAMU DENGAN BAIK DAN MOHON SNGAT KERJASAMA….NI TIDAK BGUS KAMU TIDAK PAYA LETAK TALIAN TU…KALAU MMG TIDAK MAU LAYAN PGGILAN DARI CSTMER…..

    Reply
  40. Selamat petang..
    Knapa barang sya boleh berada Di post office ranau.. Bukan LA sepatutnya berada Di post office inanam..

    Reply
  41. dicall tak angkat. berapa lama lagi mau peram saya punya barang di poslaju kamu tu? baca sini rupanya ramai betul customer complain. bila la mau sampai barang saya ke lahad datu? tidak payah letak nombor telefon kalau dicall pun tidak diangkat. EHA168110713MY ni nombor tracking barang saya. tolong la proceed perjalanan ke lahad datu. kalau lama sangat nanti rosak ba makanan dalam tu. kami bayar bukan guna daun juga tu. tolong la oh kasi hantar cepat.

    Reply
  42. BALIK2 CALL ANGKAT TAPI LETAK BALIK..TAU LA KAMU SIBUK TAPI KALAU CUST CALL ATLEAST ANGKAT LA, BUAT APA TU TELEPON KALAU TIDAK MAU ANGKAT CALL CUST.PARCEL DR 4HB FEB SAMPAI TIDAK SAMPAI2.. KAMI CALL SBB MAU TAHU KENAPA LAMBAT SAMPAI..SANGAT KECEWA DGN SERVICE POSTLAJU

    Reply
  43. CD344467758MY. PARCEL SENDING FROM S MALAYSIA ON 8TH FEB 2021. ARRIVED KOTA KINABALU POSLAJU ON 2ND MARCH 2021. UNTIL TODAY 11ST MARCH. I STILL NOT RECEIVED MY PARCEL. EMAIL, FEEDBACK FORM, CALLING BUT POSLAJU IS NOT FEEDBACK TO ME.

    Reply
  44. Dua kali sdh parcel sy unsuccessful delivery sbb limpas jam5 ptg baru kamu mw hantar pg api2,office buka sampai jam5 ptg seja..hantar awal sikit sblm office tutup..ne barang dari 1 feb lg sy order sampai skrg blm sampai2 padahal brg yg sy baru order dari kedai yg sama dluan lg sampai.😫..please deliver my parcel during office hours ya..thank you.

    Reply
  45. Please take responsibility for the items my customers have not received since JANUARY till now FEB
    ENB 18 781 293 5MY
    Adrs Pejabat pos Komuniti Kampung pinggan – pinggan PITAS, SABAH
    POSCODE 89100
    CONTACT :018 292 4120

    Reply
  46. Boleh hantar,item saya sekarang berada di Lok kawi Kota kinabalu Sabah.
    No trking: EHA248905315MY
    Alamat penerima:GRAND BORNEO HOTEL,TA-00-01,1 BORNEO HYPERMALL,JALAN UMS 88450,KOTA KINABALU SABAH

    Reply
  47. My parcel EHA218626780MY still pending have k.k..but when call K.k say already Klia?? When call Klia say still proceed at K.K branch poslaju?? I’m want claim my money if still pending

    Reply
  48. GILA KAH APA NI POS LAJU KK. SAYA KIRIM BARANG DARI L.DATU KE PENAMPANG, BILA CHECK, BARANG SAMPAI DI ALIR SETAR, KEDAH. PATUTLAH DITUNGGU-TUNGGU TIDAK PANDAI SAMPAI….

    Reply
  49. ERC514967778MY my Parcel..
    Bagus tukar nama kamu P Pos Lambat..Sampai sdah barang tu d KK.. tpi ndaaaaaaa pandai sampai2 ke rumah.. kalau mau suruh saya cari barang saya sendiri..Kol saya! Saya p tmpt kamu ambil tu parcel sya sndiri!

    Reply
  50. Saya dapat notification barang saya dihantar tapi premis di tempat kerja saya tutup. Barang di bawah balik ke office….sekarang kan masa PKP & DARURAT….

    Kenapa tidak telefon nombor saya yang tertera? Saya memang tinggal di tempat kerja (quarters). Sudah sebulan lebih saya tunggu barangnya untuk sampai….Sudah sampai, tidak telefon & terus bawa balik ke pejabat…

    Minta tolong pos laju untuk HANTAR BALIK barangnya ke alamat yang di sediakan & TELEFON SAYA jika pintu pagar bertutup…saya akan datang buka kan pagarnya….

    TRACKING NUMBER : RR027340847ID

    Terima kasih….

    Reply
  51. Mahu tanya ada masalah ka poslaju kk ne? D call tidak diangkat lepas tu suda lebih 10 hari ne barang saya belum sampai. Tolong la percepatkan sebab itu barang penting. Takkan tahun depan baru mau sampai?

    Reply
  52. Tiba-tiba barang pergi labuan. Alamat TANJUNG ARU, KOTA KINABALU, SABAH.

    Dec 29, 2020 (01:46 PM)
    Consignment dispatch out from Transit Office
    Pos Laju Labuan

    Dec 29, 2020 (01:42 PM)
    Item dispatched out
    Pos Laju Labuan

    Dec 29, 2020 (08:36 AM)
    Arrive at delivery facility at
    Pos Laju Labuan

    Dec 25, 2020 (03:31 PM)
    Consignment dispatch out from Transit Office
    Pos Laju Kota Kinabalu

    Reply
  53. My Parcel FE302993611MY, Kindly deliver during office hour Monday to Friday.
    I had been waiting and calling but cannot reach. Please respond.

    Reply
  54. Barang saya kena post pada 23 November 2020 dari Negeri Perak sehingga hari ini(17 Disember 2020 belum sampai. Barang yang dikirim pada 30 November 2020 pula sudah sampai. Saya sudah call banyak kali di Pejabat Pos Laju Kota Kinabalu tetapi tiada orang sambut telefon. Tracking number barang saya ialah CD 358992722 My. Jadi di sini saya ingin tahu di mana sudah kiriman barang saya, tq.

    Reply
  55. Barang tidak sampai ke alamat penerima..18/8/2020 masih kat pos kk..sehingga kini barang tidak sampai..no trcking EP736566255MY..TLG POS KE Alamat penerima..tq

    Reply
  56. Helo. Memang pos laju sengaja lambat2 ka apa ni barang saya sepatutnya sampai 6 hari sahaja, tapi ni kenapa mau masuk 14 ke 18 hari sudah, orang lain ok ja cepat sampai

    Reply
    • Assalamualaikum… Saya tersalah poskod alamat … Ada tiga barang .. 210120QT8T6N78
      210121TMH1SG2E
      210120RJ2kDQMD
      Boleh Tak hantar kn ke alamat Saya .. no 320 ,blok 16, felda air tawar satu, 81900 ,Kota tinggi ,johor

      Reply
  57. Hi saya mau tahu status parcel sy EHA 249639457MY yang dikirim pada 9.11.2020..kalo x sampai ke alamat penerima boleh tak hantar kepada pengirim..

    Reply
  58. I have an Item haven’t send to my location is already 5 day , please kindly to check of my parcel and delivery to Lawas .
    :PS166068674145

    Reply
  59. Assalamualaikum, mahu tanya bah kenapa barang saya belum sampai beaufort, dari 12 November di kota Kinabalu sampai sekarang 19 November belum sampai beaufort lagi, tolong bagi pencerahan?

    Tracking number:
    *ERC476911008MY*

    Reply
    • Bad service. Barang smpai on 1st dec. Pepandai declare ada call on the 16th dec tapi takde pun. Tapi i langsung takde receive call. Call cawangan poslaju kk takde yg sambut. Call cawangan poslaju malaysia pun takde. Bagus takyah guna poslaju.

      Reply
  60. bagaimana saya hendak membuat permohonan alamat rumah (register mail),adakah saya perlu membuat surat beserta peta kampung ataupun terdapat sebarang permohonan atas talian?

    Reply
    • Sya call tdk angkat.. blh tolong tgk ni brang PS365917337980, jgan lgi prgi subang jaya sy d kk ni bukan d subang jaya..

      Reply
      • Barang sya tak sampai2 lgi. . sya hantar 23/03/2021 sampai skrang x sampai2 apa pos laju kk buat arhh ??? Tolong laa buat kerja tu. . kami hantar barang tu guna duit bukan free. . tolong la bagi kerja sama. . barang yg d hantar tu dah la penting sangat. .

        Reply

Leave a comment