Poslaju Kota Kinabalu (KK) Address, Contact Number, Operating Hours!

Poslaju Kota Kinabalu is one of the major collection and operating centers of Pos Malaysia’s leading courier Pos Laju. A lot of parcel are sent andd received at PosLaju KK center.

Today, I’ve provided the details of Kota Kinabalu address, operating hours, collection hours, contact number and Google maps location too.

So let’s start with Pos Laju KK address and then with the rest.

Poslaju Kota Kinabalu Address

Address: Jalan Chong Thein Vun, Off, Jalan Abdul Razak, Kota Kinabalu, 88670, Sabah, Malaysia

Pos Laju KK Services Offered!

Have a glimpse at the services provided

  • PosLaju KK Services Offered!
  • EMS International
  • Registered Mail (Pos Daftar)
  • Pos Parcel (Bungkusan Pos)
  • Pickup Service
  • Normal Parcels (Domestic and International) and many more!

The services aren’t limited to these and there are a lot more available at the Poslaju KK center. We’ve just listed the ones that are most important and are commonly used by the citizens of Malaysia. Let me now share the operating and collection hours of Pusat Pos Laju Kota Kinabalu.

Poslaju Kota Kinabalu

Pos Laju Kota Kinabalu Operating Hours

Monday – Friday: 8:00 AM – 5:00 PM

Saturday: – 8:00 AM – 5:00 PM

Sunday: Closed

Kota Kinabalu PosLaju Collection Hours

Monday – Friday: 8:00 AM – 5:00 PM

Saturday: – 8:00 AM – 5:00 PM

Sunday: Closed

If you’re visiting the center just to check your tracking status, you can do it online too at our Poslaju tracking service. Or if you don’t have any idea about the parcel hub where your package is stuck, do check this post to know more.

Poslaju Kota Kinabalu Contact Number

Phone Number: +60 88-210 855, +60 1-300-30-0300 (Toll Free)

Official Website: Pos.com.my

Use the below given Poslaju Kota Kinabalu location of Google maps to visit the center if needed.

Pos Laju KK Location on Google Maps

Now that you’ve got enough information about PosLaju Kota Kinabalu center, I hope you won’t have any troubles reaching out to the location or contacting them personally from your mobile on given numbers. You can also find other Poslaju centers near you if you want to visit any other Poslaju office.

17 thoughts on “Poslaju Kota Kinabalu (KK) Address, Contact Number, Operating Hours!”

  1. Saya dapat notification barang saya dihantar tapi premis di tempat kerja saya tutup. Barang di bawah balik ke office….sekarang kan masa PKP & DARURAT….

    Kenapa tidak telefon nombor saya yang tertera? Saya memang tinggal di tempat kerja (quarters). Sudah sebulan lebih saya tunggu barangnya untuk sampai….Sudah sampai, tidak telefon & terus bawa balik ke pejabat…

    Minta tolong pos laju untuk HANTAR BALIK barangnya ke alamat yang di sediakan & TELEFON SAYA jika pintu pagar bertutup…saya akan datang buka kan pagarnya….

    TRACKING NUMBER : RR027340847ID

    Terima kasih….

    Reply
  2. Mahu tanya ada masalah ka poslaju kk ne? D call tidak diangkat lepas tu suda lebih 10 hari ne barang saya belum sampai. Tolong la percepatkan sebab itu barang penting. Takkan tahun depan baru mau sampai?

    Reply
  3. Tiba-tiba barang pergi labuan. Alamat TANJUNG ARU, KOTA KINABALU, SABAH.

    Dec 29, 2020 (01:46 PM)
    Consignment dispatch out from Transit Office
    Pos Laju Labuan

    Dec 29, 2020 (01:42 PM)
    Item dispatched out
    Pos Laju Labuan

    Dec 29, 2020 (08:36 AM)
    Arrive at delivery facility at
    Pos Laju Labuan

    Dec 25, 2020 (03:31 PM)
    Consignment dispatch out from Transit Office
    Pos Laju Kota Kinabalu

    Reply
  4. My Parcel FE302993611MY, Kindly deliver during office hour Monday to Friday.
    I had been waiting and calling but cannot reach. Please respond.

    Reply
  5. Barang saya kena post pada 23 November 2020 dari Negeri Perak sehingga hari ini(17 Disember 2020 belum sampai. Barang yang dikirim pada 30 November 2020 pula sudah sampai. Saya sudah call banyak kali di Pejabat Pos Laju Kota Kinabalu tetapi tiada orang sambut telefon. Tracking number barang saya ialah CD 358992722 My. Jadi di sini saya ingin tahu di mana sudah kiriman barang saya, tq.

    Reply
  6. Barang tidak sampai ke alamat penerima..18/8/2020 masih kat pos kk..sehingga kini barang tidak sampai..no trcking EP736566255MY..TLG POS KE Alamat penerima..tq

    Reply
  7. Helo. Memang pos laju sengaja lambat2 ka apa ni barang saya sepatutnya sampai 6 hari sahaja, tapi ni kenapa mau masuk 14 ke 18 hari sudah, orang lain ok ja cepat sampai

    Reply
  8. Hi saya mau tahu status parcel sy EHA 249639457MY yang dikirim pada 9.11.2020..kalo x sampai ke alamat penerima boleh tak hantar kepada pengirim..

    Reply
  9. I have an Item haven’t send to my location is already 5 day , please kindly to check of my parcel and delivery to Lawas .
    :PS166068674145

    Reply
  10. Assalamualaikum, mahu tanya bah kenapa barang saya belum sampai beaufort, dari 12 November di kota Kinabalu sampai sekarang 19 November belum sampai beaufort lagi, tolong bagi pencerahan?

    Tracking number:
    *ERC476911008MY*

    Reply
    • Bad service. Barang smpai on 1st dec. Pepandai declare ada call on the 16th dec tapi takde pun. Tapi i langsung takde receive call. Call cawangan poslaju kk takde yg sambut. Call cawangan poslaju malaysia pun takde. Bagus takyah guna poslaju.

      Reply
  11. bagaimana saya hendak membuat permohonan alamat rumah (register mail),adakah saya perlu membuat surat beserta peta kampung ataupun terdapat sebarang permohonan atas talian?

    Reply

Leave a comment