PosLaju Puchong Address, Operating Hours, Contact Details!

Pos Laju Malaysia is a top-notch logistics service provider around the world for Malaysian customers. A lot of people still prefer Pos Laju as it’s a reliable courier company in Malaysia and has fewer parcel delays (apart from Covid-19 Pandemic situation).

As Pos Laju has many branches around the country, you’ll find it easy to search Poslaju near me as I’ve listed Poslaju Puchong address and location in this post today. Apart from that, I’ve also listed the operating hours, collection hours and contact details of Puchong Pos Laju branch as well.

PosLaju Puchong Address

Address: No 1, Jalan TPP 1/7, Taman Industri Puchong, 47100 Puchong, Selangor, Malaysia

Services Offered by Pos Laju at Puchong Office!

 

  • Domestic Delivery
  • Pickup Service
  • Register Mail (Pos Daftar)
  • EMS International
  • Pos Parcel (Bungkusan Pos)
  • Normal Parcels Domestic and International

There are a lot more services available Pos Laju Puchong center but these are the basic ones that everyone needs regularly. Have a look at the timings of operation and collection so that you get there on time when needed the most!

Poslaju Puchong

Pos laju Puchong Operating Hours

Monday – Friday: 8:30 AM – 8:00 PM

Saturday: 8:30 AM – 6:00 PM

Sunday: Closed

Pusat Pos Laju Puchong Collection Hours

Monday – Saturday: 8:30 AM – 8:00 PM

Saturday:8:30 AM – 6:00 PM

Sunday: Closed

And if you don’t wan to visit at the above given time, you can always contact Poslaju customer care with the below given details of Puchong branch.

 

Pos Laju Puchong Contact Details

Phone: +60 3-8060 1226

Official Website URL: https://www.pos.com.my/

Drive straight to the PosLaju Puchong office by following the Google Maps location given below!

Poslaju Puchong Location on Google Maps


I guess you have now got enough information on Pos Laju Puchong location and the services related to the branch. Let me know in the comments if you need any further information or have any problems with your parcels if they’re not being processed at KLIA parcel hub.

13 thoughts on “PosLaju Puchong Address, Operating Hours, Contact Details!”

  1. Hello.. I really hope you guys could fix the system.. my item was failed to be delievered but to avoid from going out i hope pos paju could re deliver my item..

    Reply
  2. Salam..2 waran check ibu saya tersadai di pos laju ni sedangkan 5 Januari dah keluar..call tak angkat…time pkp ni sy gak boleh rentas daerah kenapa gagal delivery??? Tidak dinyatakan ..kenapa tak buat second delivery benda tu penting tau tak???

    Reply
  3. Oi poslaju puchong.. simpan barang bukan main lama. Aku dtg pickup dia cakap posmen on delivery… Seminggu tunggu… deliver dlm kawasan puchong juga . Bukan hantar ke mekah oi..

    Reply
  4. Sorry, poslaju kat sini mcm nak jadi store pulak simpan barang lama2 ­čśů Tiap kali saya order barang and sender guna poslaju, lebih seminggu ke dua minggu baru dpt. Tu pun ada satu kali posman belum hntr parcel tapi tulis dlm system dah hntr. Beli barang dari shopee walaupun dari overseas lagi cepat sampai.

    Tolong checkkan untuk parcel saya, FR200933250MY. Parcel tu urgent, nak guna untuk kerja. Tolongla send out asap.

    Reply
  5. POS laju Puchong branch Saya beli barang dekat shopee patutnya semalam dah sampai dah tapi tak nampak kereta POS laju lagi tracking system dah update kepada Saya unsuccessful delivery´╝îskrg pulak barang dispatch out tracking number ialah PL897361071419

    Reply
  6. Tracking details shown Arrive at delivery facility at 23-11-2020 4.15pm, but I didn’t see the parcel. May I know who’s sign and receive the parcel?

    Reply
  7. Hi PIC,

    I need to check my parcel..
    Tracking No : Ep779987785my

    Please respond to me ASAP because the parcel very long time sender but until today still not receive yet.

    Please reply to me ASAP.

    Reply
  8. Saya ada online buat pick up pada 2/11/20..tapi sampai ini hari 6/11/20,posman belum datang pick up,saya telefon ke poslaju office tak jawab,macammana saya mahu buat sekarang?

    Reply
  9. Pejabat serahan pos puchong. Saya masih belum lagi menerima percel saya yg sepatutnya saya terima pada 14 hingga 21september. Saya telah menghubungi lazada dan lazada telah memaklumkan bahawa parcel saya telah pun berada di pejabat serahan pos puchong untuk waktu yang lama. Tracking nombor saya adalah ERC404155785MY. Dan nombor hp saya 0166980722. Dan lazada mengatakan kebimbangan mereka jika parcel saya akan dihantar kembali kepada pengirim. Saya meminta jasa baik tuan untuk menyemak kembali percal saya dan membuat serahan kepada saya secepat mungkin kerana telah terlalu lama. Jika tidak dapat menyerahkan parsel tersebut, sila hubungi saya, dan saya akan ke pejabat serahan puchong untuk mendapatkan parcel saya.

    Reply

Leave a comment